Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drážďanské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 409 kJ /
7 029 kcal
Bílkoviny216,05 g
– z toho živočišné bílkoviny148,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,32 g
Tuky339,28 g
– nasycené174,52 g
– nenasycené144,87 g
–– mononenasycené113,56 g
–– polynenasycené31,31 g
––– omega 31,10 g
Vláknina35,76 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 1,08 g
Sůl2,27 g
Sacharidy759,96 g
– cukry384,22 g
––– laktóza59,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
asi 120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
sůl Sůl mořská
1 lžičku 1 lžičku citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
750 g 750 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 750 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
30 g 30 g másla na potření Máslo kravské 30 g
moučkový cukr na závěrečné posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.