Nutriční hodnoty (Drážďanské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 409 kJ / 7 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,32 g |
Tuky | 339,28 g |
– nasycené | 174,52 g |
– nenasycené | 144,87 g |
–– mononenasycené | 113,56 g |
–– polynenasycené | 31,31 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 35,76 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 759,96 g |
– cukry | 384,22 g |
––– laktóza | 59,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
asi 120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžičku 1 lžičku citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
30 g 30 g másla na potření | Máslo kravské | 30 g |
moučkový cukr na závěrečné posypání | Cukr bílý |