Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 378 kJ / 2 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 123,32 g |
– nasycené | 12,84 g |
– nenasycené | 100,00 g |
–– mononenasycené | 69,40 g |
–– polynenasycené | 30,60 g |
––– omega 3 | 8,58 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 399,15 g |
– cukry | 188,95 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
170 g 170 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 170 g |
200 ml 200 ml kefíru (podmáslí, jogurtu, kysané smetany) | Kefír | 200 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 3 velké broskve (čerstvé oloupeme) | Dužina broskve čerstvá | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská |