Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječný salát s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 727 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny55,64 g
– z toho živočišné bílkoviny31,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky54,50 g
– nasycené21,33 g
– nenasycené24,68 g
–– mononenasycené18,32 g
–– polynenasycené6,36 g
––– omega 30,62 g
Vláknina72,00 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,28 g
Sacharidy68,20 g
– cukry41,10 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
3 řapíky 3 řapíky celeru (stonkový celer) Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 kousek 1 kousek pórku (asi 15 cm) Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
citron Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
200 ml 200 ml zakysané smetany nebo jogurtu Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.