Nutriční hodnoty (Vaječný salát s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 727 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 54,50 g |
– nasycené | 21,33 g |
– nenasycené | 24,68 g |
–– mononenasycené | 18,32 g |
–– polynenasycené | 6,36 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 72,00 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 68,20 g |
– cukry | 41,10 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru (stonkový celer) | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 kousek 1 kousek pórku (asi 15 cm) | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
citron | Citrón čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany nebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |