Nutriční hodnoty (Kuře na bresský způsob (Francie))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 757 kJ / 1 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 149,30 g |
– nasycené | 95,24 g |
– nenasycené | 49,02 g |
–– mononenasycené | 44,36 g |
–– polynenasycené | 4,67 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 37,75 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kuřecího masa (nejlépe stehen) | Kuře prso | |
250 g 250 g čerstvých hříbků nebo mražených hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
tymián | Tymián sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |