Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na bresský způsob (Francie))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 757 kJ /
1 615 kcal
Bílkoviny20,24 g
– z toho živočišné bílkoviny9,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,06 g
Tuky149,30 g
– nasycené95,24 g
– nenasycené49,02 g
–– mononenasycené44,36 g
–– polynenasycené4,67 g
––– omega 30,92 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy37,75 g
– cukry18,40 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kuřecího masa (nejlépe stehen) Kuře prso
250 g 250 g čerstvých hříbků nebo mražených hříbků Hřib čerstvý 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.