Nutriční hodnoty (Dort tanga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 227,00 g |
– nasycené | 144,50 g |
– nenasycené | 76,70 g |
–– mononenasycené | 71,00 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,00 g |
– cukry | 62,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
(recept na korpus mám od Isahu, dole v poznámce) | ||
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
malé broskve | Dužina broskve čerstvá | |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
marcipán mám od k.radulka, dole v poznámce | Marcipán |