Nutriční hodnoty (Pečená plněná rajčata fetou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 799 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
Tuky | 25,43 g |
– nasycené | 9,30 g |
– nenasycené | 13,81 g |
–– mononenasycené | 11,81 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 27,82 g |
– cukry | 12,90 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
60 g 60 g feta rozdrobené | Sýr feta | 60 g |
1/2 1/2 hrnku (80g) Kalamata oliv(vypeckované) nasekané na menší kousky | Olivy čerstvé zralé | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 62.5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |