Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená plněná rajčata fetou a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 799 kJ /
430 kcal
Bílkoviny17,41 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,41 g
Tuky25,43 g
– nasycené9,30 g
– nenasycené13,81 g
–– mononenasycené11,81 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,09 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,00 g
Sacharidy27,82 g
– cukry12,90 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
60 g 60 g feta rozdrobené Sýr feta 60 g
1/2 1/2 hrnku (80g) Kalamata oliv(vypeckované) nasekané na menší kousky Olivy čerstvé zralé
1/4 hrnku 1/4 hrnku nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 62.5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.