Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie22 615 kJ /
5 405 kcal
Bílkoviny135,63 g
– z toho živočišné bílkoviny82,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,84 g
Tuky256,45 g
– nasycené153,30 g
– nenasycené89,85 g
–– mononenasycené80,10 g
–– polynenasycené9,75 g
––– omega 30,93 g
Vláknina16,62 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 514 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy630,38 g
– cukry255,50 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 500 g
125 g 125 g moučkový cukr Cukr bílý 125 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 dcl 1 dcl pikantní jahodový džem Marmeláda jahodová
500 g 500 g tvaroh jemný Tvaroh polotučný 500 g
1 kl 1 kl citronová kůra Citronová kúra čerstvá 5 g
50 g 50 g cukr moučka Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 pl 2 pl cukr práškový Cukr bílý 50 g
2 pl 2 pl polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 22 g
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva Kypřící prášek
1 kl 1 kl kakao Kakao prášek 3 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.