Nutriční hodnoty (Tvarohový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 22 615 kJ / 5 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,84 g |
Tuky | 256,45 g |
– nasycené | 153,30 g |
– nenasycené | 89,85 g |
–– mononenasycené | 80,10 g |
–– polynenasycené | 9,75 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 16,62 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 630,38 g |
– cukry | 255,50 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
125 g 125 g moučkový cukr | Cukr bílý | 125 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dcl 1 dcl pikantní jahodový džem | Marmeláda jahodová | |
500 g 500 g tvaroh jemný | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 kl 1 kl citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
50 g 50 g cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 pl 2 pl cukr práškový | Cukr bílý | 50 g |
2 pl 2 pl polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kl 1 kl kakao | Kakao prášek | 3 g |