Nutriční hodnoty (Panelákový prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,10 g |
Tuky | 11,61 g |
– nasycené | 2,37 g |
– nenasycené | 5,14 g |
–– mononenasycené | 2,75 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 116,55 g |
– cukry | 7,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
1/2 1/2 vepřového laloku | Vepřový lalok | |
3 3 vepřové nožky | Vepřové nožičky | |
3 3 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
2 hrsti 2 hrsti majoránky (nebo dle chuti) | Majoránka sušená | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 stroužků 10 stroužků česneku (nebo dle chuti, kdo nemůže lze i zcela vynechat) | Česnek čerstvý | 70 g |
mletý černý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
sůl | Sůl mořská |