Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 729 kJ /
3 281 kcal
Bílkoviny327,92 g
– z toho živočišné bílkoviny324,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky203,36 g
– nasycené92,35 g
– nenasycené100,95 g
–– mononenasycené83,98 g
–– polynenasycené16,98 g
––– omega 32,10 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 3,18 g
Sodík 4,12 g
Sůl10,30 g
Sacharidy33,20 g
– cukry5,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích řízků (lepší stehenní) Kuře prso 1000 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku provensálského koření Provensálské koření
olej Olej řepkový
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
trošku trošku červeného vína Víno červené suché
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rozmarýn Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.