Nutriční hodnoty (Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 324,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 203,36 g |
– nasycené | 92,35 g |
– nenasycené | 100,95 g |
–– mononenasycené | 83,98 g |
–– polynenasycené | 16,98 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 33,20 g |
– cukry | 5,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích řízků (lepší stehenní) | Kuře prso | 1000 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku provensálského koření | Provensálské koření | |
olej | Olej řepkový | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
trošku trošku červeného vína | Víno červené suché | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |