Nutriční hodnoty (Treskový salát pod čapkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
Energie | 2 490 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 1,68 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 0,81 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 125,00 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší filety z tresky | Treska filet | |
400 g 400 g míchané zeleniny | Mrkev čerstvá | 400 g |
1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
1 1 majolka | Majonéza | |
1 lžička 1 lžička koření na ryby | Grilovací koření | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1/2 1/2 listového těsta | Listové těsto |