Nutriční hodnoty (Hovězí s perníkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 187 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,67 g |
Tuky | 9,38 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,63 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 52,05 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 600 g |
kousek kousek slaniny | Špek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 300 g asi 300 g kořenové zeleniny - mrkev, petržel, celer | Mrkev čerstvá | 300 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
bujón (nebo vývar) | Bujón hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
asi 1-2 lžičky asi 1-2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 7.5 g |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tmavá jíška (nebo strouhaný perník) | Jíška tmavá instantní |