Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí s perníkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 187 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny139,47 g
– z toho živočišné bílkoviny133,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,67 g
Tuky9,38 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené4,50 g
–– mononenasycené3,63 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy52,05 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 600 g
kousek kousek slaniny Špek
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 300 g asi 300 g kořenové zeleniny - mrkev, petržel, celer Mrkev čerstvá 300 g
kousek kousek másla Máslo kravské
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
bujón (nebo vývar) Bujón hovězí
2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 30 g
asi 1-2 lžičky asi 1-2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 7.5 g
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tmavá jíška (nebo strouhaný perník) Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.