Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobré chlebové "večky")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 999 kJ /
2 390 kcal
Bílkoviny74,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,55 g
Tuky58,73 g
– nasycené20,54 g
– nenasycené33,27 g
–– mononenasycené18,70 g
–– polynenasycené14,57 g
––– omega 30,66 g
Vláknina30,48 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,32 g
Sacharidy376,02 g
– cukry30,30 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 PL 2 PL sádla (dala jsem škvarkové) Sádlo vepřové 30 g
1 KL 1 KL cukru krupička Krupice pšeničná jemná
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
1 KL 1 KL octa Ocet lihový 5 ml
200 g 200 g žitné tmavé chlebové mouky Mouka žitná hladká 200 g
1 PL 1 PL slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
1 KL 1 KL sezamových semínek Sezam loupaný 5 g
1 KL 1 KL celého kmínu Kmín 5 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
40 g 40 g čerstvých kvasnic Droždí pekařské lisované 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.