Nutriční hodnoty (Dobré chlebové "večky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 999 kJ / 2 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,55 g |
Tuky | 58,73 g |
– nasycené | 20,54 g |
– nenasycené | 33,27 g |
–– mononenasycené | 18,70 g |
–– polynenasycené | 14,57 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 30,48 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,32 g |
Sacharidy | 376,02 g |
– cukry | 30,30 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 PL 2 PL sádla (dala jsem škvarkové) | Sádlo vepřové | 30 g |
1 KL 1 KL cukru krupička | Krupice pšeničná jemná | |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
1 KL 1 KL octa | Ocet lihový | 5 ml |
200 g 200 g žitné tmavé chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 200 g |
1 PL 1 PL slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
1 KL 1 KL sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
1 KL 1 KL celého kmínu | Kmín | 5 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
40 g 40 g čerstvých kvasnic | Droždí pekařské lisované | 40 g |