Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 144 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 20,49 g |
– nasycené | 6,51 g |
– nenasycené | 9,18 g |
–– mononenasycené | 7,21 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 3,06 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 49,85 g |
– cukry | 7,05 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kureci skelet | Droby kuřecí směs | |
1 1 zmrazena zelenina pod svickovou | Mrkev čerstvá | |
aneb 1 1 x zmrazeny porek | Pórek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sul | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý | |
1 1 x jatrova pastika | Paštika játrová | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cesnek | Česnek čerstvý | |
petrzelka | Petržel nať čerstvá | |
2 lzice 2 lzice strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
2 lzice 2 lzice hrube mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
2 lzice 2 lzice strouhaneho syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 zelene papriky | Paprika zelená čerstvá |