Nutriční hodnoty (Tatranské štíty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 24 929 kJ / 5 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,55 g |
Tuky | 308,96 g |
– nasycené | 128,13 g |
– nenasycené | 169,70 g |
–– mononenasycené | 121,92 g |
–– polynenasycené | 47,79 g |
––– omega 3 | 2,47 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 679,43 g |
– cukry | 509,93 g |
––– laktóza | 3,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
170 g 170 g cukr krupice | Cukr bílý | 170 g |
170 g 170 g Hera | Margarín | 170 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 KL 1,5 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
kakao 4 pl 4 pl | Kakao prášek | 100 g |
2 pl 2 pl voda + všetko ostatné ako pri bielej | Voda | 36 ml |
250 g 250 g práškový cukor | Cukr bílý | 250 g |
2-3 pl 2-3 pl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 62.5 ml |
2 pl 2 pl rum | Rum | 34 ml |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g marcipánová hmota kakaovo-mandlová | Marcipán | 150 g |