Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatranské štíty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie24 929 kJ /
5 958 kcal
Bílkoviny78,39 g
– z toho živočišné bílkoviny28,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,55 g
Tuky308,96 g
– nasycené128,13 g
– nenasycené169,70 g
–– mononenasycené121,92 g
–– polynenasycené47,79 g
––– omega 32,47 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 632 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy679,43 g
– cukry509,93 g
––– laktóza3,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
170 g 170 g cukr krupice Cukr bílý 170 g
170 g 170 g Hera Margarín 170 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 KL 1,5 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
kakao 4 pl 4 pl Kakao prášek 100 g
2 pl 2 pl voda + všetko ostatné ako pri bielej Voda 36 ml
250 g 250 g práškový cukor Cukr bílý 250 g
2-3 pl 2-3 pl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 62.5 ml
2 pl 2 pl rum Rum 34 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
150 g 150 g marcipánová hmota kakaovo-mandlová Marcipán 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.