Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 592 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 28,85 g |
– nasycené | 7,03 g |
– nenasycené | 21,82 g |
–– mononenasycené | 14,41 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 144,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 118,22 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g červených fazolí v konzervě slité | Fazole červená ledvina | 400 g |
100 g 100 g tuňáka v oleji promačkaného vidličkou, olej slitý | Tuňák v oleji | 100 g |
1 1 jarní cibulka nakrájená na jemno | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |