Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 592 kJ /
1 337 kcal
Bílkoviny79,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,00 g
Tuky28,85 g
– nasycené7,03 g
– nenasycené21,82 g
–– mononenasycené14,41 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 31,81 g
Vláknina144,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy118,22 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g červených fazolí v konzervě slité Fazole červená ledvina 400 g
100 g 100 g tuňáka v oleji promačkaného vidličkou, olej slitý Tuňák v oleji 100 g
1 1 jarní cibulka nakrájená na jemno Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.