Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobré chlebové "večky" II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 939 kJ /
2 375 kcal
Bílkoviny73,01 g
– z toho živočišné bílkoviny8,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,16 g
Tuky49,77 g
– nasycené18,53 g
– nenasycené28,13 g
–– mononenasycené15,40 g
–– polynenasycené12,73 g
––– omega 30,59 g
Vláknina37,55 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,28 g
Sacharidy391,30 g
– cukry39,48 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 nožky 1,5 nožky trampského cigára (50 cm) Klobása
1 PL 1 PL nasekaného libečku (měla jsem mražený) Libeček čerstvý 15 g
1 KL 1 KL krupičkového cukru Cukr bílý 5 g
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
1 PL 1 PL octa Ocet lihový 15 ml
200 g 200 g žitné tmavé chlebové mouky Mouka žitná hladká 200 g
1 PL 1 PL slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
1 KL 1 KL celého kmínu Kmín 5 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
40 g 40 g čerstvých kvasnic Droždí pekařské lisované 40 g
celý kmín Kmín
hrubozrnná sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.