Nutriční hodnoty (Dobré chlebové "večky" II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 939 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,16 g |
Tuky | 49,77 g |
– nasycené | 18,53 g |
– nenasycené | 28,13 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 12,73 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 37,55 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,28 g |
Sacharidy | 391,30 g |
– cukry | 39,48 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1,5 nožky 1,5 nožky trampského cigára (50 cm) | Klobása | |
1 PL 1 PL nasekaného libečku (měla jsem mražený) | Libeček čerstvý | 15 g |
1 KL 1 KL krupičkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
200 g 200 g žitné tmavé chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 200 g |
1 PL 1 PL slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
1 KL 1 KL celého kmínu | Kmín | 5 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
40 g 40 g čerstvých kvasnic | Droždí pekařské lisované | 40 g |
celý kmín | Kmín | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská |