Nutriční hodnoty (Zmrzlé řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 036 kJ / 1 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 63,99 g |
– nasycené | 23,59 g |
– nenasycené | 30,44 g |
–– mononenasycené | 23,82 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 3,53 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 204,33 g |
– cukry | 174,33 g |
––– laktóza | 30,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
4 PL 4 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
kávový extrakt (nemusí být) | Aroma kávové | |
700 ml 700 ml jahodového jogurtu (meruňkového ...) | Jogurt kravský ovocný 3,5% | 700 ml |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 balíček 1 balíček plátkové želatiny (rozmočit ve vodě a ohřát aby se rozpustila) | Želatina vepřová | 10 g |
1 sklenka 1 sklenka jahodové marmelády (višňové ...) | Marmeláda jahodová |