Nutriční hodnoty (Kmínová kuřecí stehna na hříbkách a hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 475 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 2,13 g |
– nasycené | 1,22 g |
– nenasycené | 0,85 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 17,71 g |
– cukry | 4,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
hřiby sušené | Hřib čerstvý | |
1 1 polévková lžíce oleje (může být i máslo nebo sádlo) | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 polévková lžíce celého kmínu | Kmín | |
1 1 polévková lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 kostka 1 kostka slepičího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |