Nutriční hodnoty (Bylinkové file zahrabané v bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,99 g |
Tuky | 59,19 g |
– nasycené | 13,27 g |
– nenasycené | 45,06 g |
–– mononenasycené | 33,89 g |
–– polynenasycené | 11,17 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 30,08 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,82 g |
– cukry | 16,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 velkých brambor | Brambor zimní | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg pangase (zhruba 3 filety) | Pangas filet | 500 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
citrón | Citrón čerstvý | |
1/2 PL 1/2 PL tymiánu | Tymián sušený | 7.5 g |
1/2 PL 1/2 PL bazalky | Bazalka čerstvá | 7.5 g |
1/2 PL 1/2 PL provensálských bylinek | Provensálské koření | 7.5 g |
1/2 PL 1/2 PL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
1/2 PL 1/2 PL kari | Kari | 7.5 g |
trochu trochu koření na gyros | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
Niva | Niva 50% t. v s. |