Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové file zahrabané v bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 286 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny109,49 g
– z toho živočišné bílkoviny92,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,99 g
Tuky59,19 g
– nasycené13,27 g
– nenasycené45,06 g
–– mononenasycené33,89 g
–– polynenasycené11,17 g
––– omega 30,82 g
Vláknina30,08 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy121,82 g
– cukry16,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 velkých brambor Brambor zimní 500 g
0,5 kg 0,5 kg pangase (zhruba 3 filety) Pangas filet 500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
citrón Citrón čerstvý
1/2 PL 1/2 PL tymiánu Tymián sušený 7.5 g
1/2 PL 1/2 PL bazalky Bazalka čerstvá 7.5 g
1/2 PL 1/2 PL provensálských bylinek Provensálské koření 7.5 g
1/2 PL 1/2 PL sladké mleté papriky Paprika červená sušená 5 g
1/2 PL 1/2 PL kari Kari 7.5 g
trochu trochu koření na gyros Provensálské koření
sůl Sůl mořská
máslo na vymazání pekáče Máslo kravské
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
smetana Smetana kravská sladká 12%
Niva Niva 50% t. v s.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.