Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trojbarevný cop 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 721 kJ /
7 104 kcal
Bílkoviny193,57 g
– z toho živočišné bílkoviny87,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny105,90 g
Tuky326,29 g
– nasycené97,40 g
– nenasycené188,23 g
–– mononenasycené65,35 g
–– polynenasycené122,88 g
––– omega 315,82 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 726 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy825,40 g
– cukry400,72 g
––– laktóza51,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
70 g 70 g moučkového cukru Cukr bílý 70 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
42 g 42 g (1 kostka) droždí Droždí pekařské lisované 42 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
mandlové lupínky na posypání Mandle loupané
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
50 g 50 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 50 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
200 g 200 g umletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
25 g 25 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 25 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g umletého máku Mák modrý mletý 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 sáček 1 sáček vanilínového cukru Cukr vanilkový
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.