Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 570 kJ /
614 kcal
Bílkoviny102,38 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,38 g
Tuky15,36 g
– nasycené5,13 g
– nenasycené6,63 g
–– mononenasycené5,06 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy14,70 g
– cukry8,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 čerstvých žampiónů Žampion čerstvý
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hovězí bujón Bujón hovězí
libeček Libeček čerstvý
2 kuličky 2 kuličky Nového koření Nové koření
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
0,5 kg 0,5 kg mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.