Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ohnivá pánev v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 098 kJ /
979 kcal
Bílkoviny78,73 g
– z toho živočišné bílkoviny67,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,25 g
Tuky26,42 g
– nasycené7,23 g
– nenasycené11,95 g
–– mononenasycené8,71 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,03 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,04 g
Sacharidy100,36 g
– cukry13,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g drůbežích jater Játra kuřecí 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 45 g
2 lžíce 2 lžíce sterilizované kapie Paprika červená sterilovaná 30 g
3 kusy 3 kusy kyselé okurky Okurka polní zavařená
pár kapek kapek sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
1-2 lžičky 1-2 lžičky chilli koření Chilli paprička mletá 7.5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 37.5 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
5-6 5-6 středně velkých brambor Brambor zimní 275 g
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kmín Kmín
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.