Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa na smetaně s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 428 kJ /
580 kcal
Bílkoviny13,75 g
– z toho živočišné bílkoviny5,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,08 g
Tuky31,49 g
– nasycené19,79 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené8,86 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,23 g
Vláknina13,78 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 443 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy54,78 g
– cukry47,56 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
ocet Ocet lihový
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu (nebo krenex) Křen čerstvý 30 g
případně hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.