Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 222 kJ /
531 kcal
Bílkoviny60,73 g
– z toho živočišné bílkoviny48,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,63 g
Tuky5,25 g
– nasycené2,01 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené1,09 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,48 g
Vláknina25,29 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy49,37 g
– cukry31,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
2 2 kedlubny (středně velké) Kedluben čerstvý 360 g
200 g 200 g kuřecího masa - stehenní nebo prsní řízky Kuře prso 200 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
300 ml 300 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bylinkové koření Provensálské koření
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
trošku trošku octa Ocet lihový
pažitka petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.