Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 5,25 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 1,09 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 25,29 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 49,37 g |
– cukry | 31,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
2 2 kedlubny (středně velké) | Kedluben čerstvý | 360 g |
200 g 200 g kuřecího masa - stehenní nebo prsní řízky | Kuře prso | 200 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinkové koření | Provensálské koření | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
trošku trošku octa | Ocet lihový | |
pažitka petrželka | Petržel nať čerstvá |