Nutriční hodnoty (Dobrůtka z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 702 kJ / 3 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
Tuky | 199,16 g |
– nasycené | 87,85 g |
– nenasycené | 97,74 g |
–– mononenasycené | 80,13 g |
–– polynenasycené | 17,61 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 47,77 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,68 g |
Sacharidy | 141,40 g |
– cukry | 42,61 g |
––– laktóza | 14,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 8-10 cca 8-10 uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 450 g |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
1/4 hlávky 1/4 hlávky menšího zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
300-400 g 300-400 g mletého masa | Vepřový ořez | 350 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 ml 100 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 větší měkký sýr | Sýr tavený | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
trošku trošku oleje na vymazání pekáčku | Olej řepkový |