Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrůtka z jednoho pekáčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 702 kJ /
3 036 kcal
Bílkoviny148,30 g
– z toho živočišné bílkoviny113,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,66 g
Tuky199,16 g
– nasycené87,85 g
– nenasycené97,74 g
–– mononenasycené80,13 g
–– polynenasycené17,61 g
––– omega 30,72 g
Vláknina47,77 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 3,34 g
Sůl7,68 g
Sacharidy141,40 g
– cukry42,61 g
––– laktóza14,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 8-10 cca 8-10 uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 450 g
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
1/4 hlávky 1/4 hlávky menšího zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
300-400 g 300-400 g mletého masa Vepřový ořez 350 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 ml 100 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 ml 100 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 větší měkký sýr Sýr tavený
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sušený rozmarýn Rozmarýn sušený
sušený libeček Libeček sušený
sůl Sůl mořská
trošku trošku oleje na vymazání pekáčku Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.