Nutriční hodnoty (Pečené lokty ze selátka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 276 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 2,37 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks předního kolena (ze selete) | Vepřové koleno bez kosti | |
1 sáček 1 sáček (33 g) kořenící směs Magyaros (značka HA) | Koření Argentina | |
1 1 velká celá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 dcl 3 dcl vývaru z kostí | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
kmín | Kmín |