Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené lokty ze selátka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie276 kJ /
66 kcal
Bílkoviny2,98 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky2,37 g
– nasycené1,46 g
– nenasycené0,86 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks předního kolena (ze selete) Vepřové koleno bez kosti
1 sáček 1 sáček (33 g) kořenící směs Magyaros (značka HA) Koření Argentina
1 1 velká celá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 dcl 3 dcl vývaru z kostí Vývar hovězí 300 ml
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.