Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí krk na jalovci a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 152 kJ /
3 382 kcal
Bílkoviny232,48 g
– z toho živočišné bílkoviny231,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky269,17 g
– nasycené127,46 g
– nenasycené137,36 g
–– mononenasycené113,93 g
–– polynenasycené23,43 g
––– omega 31,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 5,25 g
Sůl13,10 g
Sacharidy6,60 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kančího masa z krku Kanec kýta 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
30 dkg 30 dkg uzeného špeku Špek 300 g
1 1 kávová lžička - sušeného tymiánu Tymián sušený
1 1 kávová lžička - koření Zvěřina (Vitana) Provensálské koření
1 1 kávová lžička - hrubé soli Sůl mořská
20 kuliček 20 kuliček jalovce Jalovec sušený
vše poctivě rozmělnit v hmoždíři a následně smíchat s 2 lžícemi lžícemi oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.