Nutriční hodnoty (Kančí krk na jalovci a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 231,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 269,17 g |
– nasycené | 127,46 g |
– nenasycené | 137,36 g |
–– mononenasycené | 113,93 g |
–– polynenasycené | 23,43 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kančího masa z krku | Kanec kýta | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 dkg 30 dkg uzeného špeku | Špek | 300 g |
1 1 kávová lžička - sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
1 1 kávová lžička - koření Zvěřina (Vitana) | Provensálské koření | |
1 1 kávová lžička - hrubé soli | Sůl mořská | |
20 kuliček 20 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
vše poctivě rozmělnit v hmoždíři a následně smíchat s 2 lžícemi lžícemi oleje | Olej řepkový |