Nutriční hodnoty (Míša řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 191 kJ / 6 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,90 g |
Tuky | 418,37 g |
– nasycené | 234,25 g |
– nenasycené | 159,58 g |
–– mononenasycené | 139,55 g |
–– polynenasycené | 20,04 g |
––– omega 3 | 3,13 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 475,35 g |
– cukry | 397,09 g |
––– laktóza | 22,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec velikosti L | Vejce slepičí | 420 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
250 g 250 g másla (nebo 250 g mascarpone) | Máslo kravské | 250 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce (tučného) | Tvaroh polotučný | 250 g |
130 g 130 g moučkového cukru | Cukr bílý | 130 g |
20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
120 g 120 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 120 g |
100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |