Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moje bulharka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 946 kJ /
704 kcal
Bílkoviny50,98 g
– z toho živočišné bílkoviny44,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,38 g
Tuky36,52 g
– nasycené4,82 g
– nenasycené28,54 g
–– mononenasycené12,51 g
–– polynenasycené16,03 g
––– omega 30,94 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 709 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy39,75 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg hovězí maso (vařené) Hovězí kýta 200 g
15 dkg 15 dkg brambory (vařené) Brambor zimní 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 okurky Okurka salátová čerstvá
malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
pepř (dle chuti) Pepř černý
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.