Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ptáčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 591 kJ /
2 292 kcal
Bílkoviny332,04 g
– z toho živočišné bílkoviny329,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,34 g
Tuky99,09 g
– nasycené45,11 g
– nenasycené50,77 g
–– mononenasycené41,86 g
–– polynenasycené8,90 g
––– omega 32,76 g
Vláknina10,28 g
Cholesterol 840 mg
Sodík 2,38 g
Sůl5,96 g
Sacharidy15,33 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 malá kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
4 4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
8 plátků 8 plátků anglické slaniny Anglická slanina
10 dkg 10 dkg špeku Špek 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hořčice Hořčice plnotučná
1 kostka 1 kostka Masoxu Bujón hovězí
4 4 minipárečky Párek vepřový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
cca 1/2 lžíce cca 1/2 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 7.5 g
tmavá jíška Knor (nebo hladká mouka s vodou) Jíška tmavá instantní
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.