Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plecko v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 868 kJ /
1 402 kcal
Bílkoviny110,48 g
– z toho živočišné bílkoviny101,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,23 g
Tuky75,68 g
– nasycené26,81 g
– nenasycené42,34 g
–– mononenasycené34,34 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 31,08 g
Vláknina18,70 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,14 g
Sacharidy42,02 g
– cukry11,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
4 zrnka 4 zrnka pepře Pepř černý
4 zrnka 4 zrnka nového koření Nové koření
šálek šálek vývaru Vývar hovězí
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1/8 l 1/8 l červeného vína Víno červené suché 125 ml
30 g 30 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.