Nutriční hodnoty (Kuřecí bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 614 kJ / 4 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 476,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 476,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 248,30 g |
– nasycené | 112,52 g |
– nenasycené | 119,96 g |
–– mononenasycené | 98,82 g |
–– polynenasycené | 21,14 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 7,69 g |
Sůl | 18,76 g |
Sacharidy | 17,45 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velká kuřecí prsa (když vykostíte kuře, klidně i ty malé kousky z něho) | Kuře prso | 1400 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
200 g 200 g salámu Vysočina | Suchý salám | 200 g |
pažitka (může být i mražená nebo sušená petrželka) | Pažitka čerstvá |