Nutriční hodnoty (Valašské kúsky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 772 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,05 g |
Tuky | 98,20 g |
– nasycené | 49,10 g |
– nenasycené | 42,32 g |
–– mononenasycené | 35,42 g |
–– polynenasycené | 6,90 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 35,66 g |
– cukry | 11,26 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
200 g 200 g čerstvých hub nebo žampionů | Hřib čerstvý | 200 g |
2 dl 2 dl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |