Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské kúsky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 772 kJ /
1 619 kcal
Bílkoviny141,59 g
– z toho živočišné bílkoviny132,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,05 g
Tuky98,20 g
– nasycené49,10 g
– nenasycené42,32 g
–– mononenasycené35,42 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 30,39 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 410 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy35,66 g
– cukry11,26 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
200 g 200 g čerstvých hub nebo žampionů Hřib čerstvý 200 g
2 dl 2 dl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
kopr Kopr nať čerstvý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.