Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oranžmisu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 407 kJ /
575 kcal
Bílkoviny29,34 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky23,01 g
– nasycené5,53 g
– nenasycené10,67 g
–– mononenasycené8,43 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,99 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy62,19 g
– cukry36,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva Kypřící prášek
2 2 smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
1 1 pudink bez vaření Puding v prášku
2 2 pomeranče Pomeranč čerstvý
plátek plátek pomeranče Pomeranč čerstvý
proužky kůry z pomeranče Pomerančová kůra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.