Nutriční hodnoty (Gâteau au Chocolat (francouzský čokoládový koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 422 kJ / 2 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 187,46 g |
– nasycené | 97,82 g |
– nenasycené | 74,61 g |
–– mononenasycené | 62,22 g |
–– polynenasycené | 12,39 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 8,16 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 258,76 g |
– cukry | 226,24 g |
––– laktóza | 25,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
250 g 250 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |