Nutriční hodnoty (Polévka s fazolkovými lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 608 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,74 g |
Tuky | 11,11 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 4,89 g |
–– mononenasycené | 3,51 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 26,87 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,03 g |
– cukry | 24,73 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 400 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
bujon (dávám Natur bujon) | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá |