Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s fazolkovými lusky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 608 kJ /
384 kcal
Bílkoviny13,81 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,74 g
Tuky11,11 g
– nasycené5,89 g
– nenasycené4,89 g
–– mononenasycené3,51 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,06 g
Vláknina26,87 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,03 g
– cukry24,73 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 400 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
bujon (dávám Natur bujon) Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
nasekaná petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.