Nutriční hodnoty (Mexiko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 231 kJ / 1 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 20,73 g |
– nasycené | 10,74 g |
– nenasycené | 8,84 g |
–– mononenasycené | 6,93 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 54,80 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 nakrájena cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 nasekané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 konzerva 1 konzerva fazole v chilli nálevu | Fazole v tomatové omáčce | |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat ( 400 gramů ) | Rajče červené čerstvé | |
100 g 100 g tvrdého sýra nastrouhaného podle chuti ( eidam, čedar ) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 malý kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
nasekané lístky lístky koriandru | Koriandr semena | |
1 1 chilli papričku zbavenou semínek - kdo nesnáší, vynechá | Chilli paprička čerstvá |