Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý koláč - mřížka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 530 kJ /
6 819 kcal
Bílkoviny143,25 g
– z toho živočišné bílkoviny43,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,35 g
Tuky256,20 g
– nasycené78,62 g
– nenasycené152,25 g
–– mononenasycené70,16 g
–– polynenasycené82,09 g
––– omega 39,67 g
Vláknina75,36 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 614 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy931,76 g
– cukry470,82 g
––– laktóza25,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
2 dcl 2 dcl vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 PL 3 PL krystalového cukru Cukr bílý 45 g
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
40 g 40 g Hery Margarín 40 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 PL 3 PL moučkového cukru Cukr bílý 75 g
rozinky (vše smícháme) Rozinky
300 g 300 g povidel Povidla 300 g
1-2 PL 1-2 PL rumu Rum 25.5 ml
skořice (smícháme všechny ingredience) Skořice ceylonská
70 g 70 g mletého máku Mák modrý mletý 70 g
1,5 dcl 1,5 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
10 g 10 g tuku a krátce podusíme. Margarín 10 g
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
1,5 dcl 1,5 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
cukr podle chuti a provaříme. Cukr bílý
5 5 oloupaných jablek (nakrájíme na malé kousky a rozvaříme na hustou kaši) Jablko čerstvé 750 g
kterou osladíme vanilkovým cukrem Cukr vanilkový
přidáme mletou skořici (Osladíme podle kyselosti jablek) Skořice ceylonská
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g krystalového cukru a vše důkladně smícháme Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.