Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené s áčkovými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 156 kJ /
3 383 kcal
Bílkoviny136,00 g
– z toho živočišné bílkoviny116,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky238,60 g
– nasycené61,84 g
– nenasycené125,20 g
–– mononenasycené102,16 g
–– polynenasycené23,04 g
––– omega 31,14 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 6,94 g
Sůl16,00 g
Sacharidy162,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g uzený vepřový bůček Vepřový bok uzený 800 g
1 kg 1 kg brambor (varný typ A) Brambor zimní 1000 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
sterilované okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.