Nutriční hodnoty (Uzené s áčkovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 156 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 238,60 g |
– nasycené | 61,84 g |
– nenasycené | 125,20 g |
–– mononenasycené | 102,16 g |
–– polynenasycené | 23,04 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 6,94 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g uzený vepřový bůček | Vepřový bok uzený | 800 g |
1 kg 1 kg brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 1000 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
voda | Voda |