Nutriční hodnoty (Mandarinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 403 kJ / 2 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
Tuky | 87,73 g |
– nasycené | 22,26 g |
– nenasycené | 60,79 g |
–– mononenasycené | 40,94 g |
–– polynenasycené | 19,85 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 373,38 g |
– cukry | 157,68 g |
––– laktóza | 3,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
2 plechovky 2 plechovky mandarinek bez šťávy (2 x 314 ml) | Mandarinka čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |