Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 403 kJ /
2 486 kcal
Bílkoviny42,43 g
– z toho živočišné bílkoviny11,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,20 g
Tuky87,73 g
– nasycené22,26 g
– nenasycené60,79 g
–– mononenasycené40,94 g
–– polynenasycené19,85 g
––– omega 31,37 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy373,38 g
– cukry157,68 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
2 plechovky 2 plechovky mandarinek bez šťávy (2 x 314 ml) Mandarinka čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
čokoláda na zdobení Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.