Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sedlácký talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 318 kJ /
554 kcal
Bílkoviny65,98 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky14,03 g
– nasycené3,53 g
– nenasycené7,13 g
–– mononenasycené5,81 g
–– polynenasycené1,32 g
––– omega 30,08 g
Vláknina10,97 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy38,00 g
– cukry13,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece (může být i jiné vepřové maso) Vepřová plec 300 g
2 kusy 2 kusy vepřových ledvinek Ledviny vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 pl 1 pl mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce strouhaného zázvoru Zázvor sušený 7.5 g
1 kus 1 kus pikantní klobásy (použila jsem Gazdovskou) Klobása
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
mleté chilli papričky Chilli paprička čerstvá
olej nebo sádlo Olej řepkový
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 15 g
Masox (nemusí být) Bujón hovězí
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.