Nutriční hodnoty (Čína po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 132 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 113,33 g |
Tuky | 14,88 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 5,05 g |
–– mononenasycené | 1,98 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 69,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 422,77 g |
– cukry | 40,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sojových kostek | Sójové maso | 100 g |
1 1 l masového vývaru (dělám z 2 kostek bujonu bez glutamátu) | Vývar masový | |
1 1 mrkev (nakrájená na tenké nudličky) | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g bílého zelí (nakrájeného na tenké nudličky) | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
1 1 střední cibulka (nakrájená na tenké nudličky) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 dcl 2 dcl masového vývaru (použijeme již připravený vývar z vaření soji) | Vývar masový | 200 ml |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
2 PL 2 PL pikantního kečupu nebo Harissi | Kečup ostrý | 30 ml |
2 PL 2 PL Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
olivový olej | Olej olivový | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
500 g 500 g celozrnné těstoviny | Těstoviny pšeničné celozrnné | 500 g |