Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čína po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 132 kJ /
2 422 kcal
Bílkoviny114,66 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny113,33 g
Tuky14,88 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené5,05 g
–– mononenasycené1,98 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,57 g
Vláknina69,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,10 g
Sacharidy422,77 g
– cukry40,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g sojových kostek Sójové maso 100 g
1 1 l masového vývaru (dělám z 2 kostek bujonu bez glutamátu) Vývar masový
1 1 mrkev (nakrájená na tenké nudličky) Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g bílého zelí (nakrájeného na tenké nudličky) Zelí bílé čerstvé 100 g
1 1 střední cibulka (nakrájená na tenké nudličky) Cibulka jarní čerstvá
2 PL 2 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 dcl 2 dcl masového vývaru (použijeme již připravený vývar z vaření soji) Vývar masový 200 ml
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
2 PL 2 PL pikantního kečupu nebo Harissi Kečup ostrý 30 ml
2 PL 2 PL Solamylu Bramborový škrob 30 g
olivový olej Olej olivový
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
500 g 500 g celozrnné těstoviny Těstoviny pšeničné celozrnné 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.