Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem a rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 418 kJ /
339 kcal
Bílkoviny7,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,04 g
Tuky4,33 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené1,98 g
–– polynenasycené1,52 g
––– omega 30,15 g
Vláknina14,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 426 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy60,54 g
– cukry52,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí Fazole bílé
1 balení 1 balení rukoly (125 g) Rukola čerstvá 125 g
250 g 250 g cherry rajčátek Rajčata cherry 250 g
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce medu Med nepasterovaný 54 g
citronová šťáva z jednoho citronu Šťáva z citrónu
citronová kůra z 1/2 citronu (nastrouhaná) Citronová kúra čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.