Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
Tuky | 4,33 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,98 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 60,54 g |
– cukry | 52,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
1 balení 1 balení rukoly (125 g) | Rukola čerstvá | 125 g |
250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
citronová šťáva z jednoho citronu | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra z 1/2 citronu (nastrouhaná) | Citronová kúra čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |