Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s kakaem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 145 kJ / 3 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,80 g |
Tuky | 45,85 g |
– nasycené | 13,97 g |
– nenasycené | 21,14 g |
–– mononenasycené | 14,69 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 635,65 g |
– cukry | 335,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru (já dávám větší půlku) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 HERU | Margarín | |
4 4 vejce (žloutky a sníh) | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
5-6 5-6 jablek (oloupaných a nakrájených na malé kostičky do 1 cm) | Jablko čerstvé | 825 g |