Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s kakaem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 145 kJ /
3 381 kcal
Bílkoviny84,52 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,80 g
Tuky45,85 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené21,14 g
–– mononenasycené14,69 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,33 g
Vláknina43,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 558 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy635,65 g
– cukry335,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 hrnek 1 hrnek cukru (já dávám větší půlku) Cukr bílý 250 g
1 1 HERU Margarín
4 4 vejce (žloutky a sníh) Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
5-6 5-6 jablek (oloupaných a nakrájených na malé kostičky do 1 cm) Jablko čerstvé 825 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.