Nutriční hodnoty (Jáhlovo-mrkvové placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,21 g |
Tuky | 5,82 g |
– nasycené | 0,83 g |
– nenasycené | 4,75 g |
–– mononenasycené | 1,01 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 109,41 g |
– cukry | 7,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g jáhel | Jáhly | 110 g |
330 ml 330 ml vody | Voda | 330 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky sypkého zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 7.5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cizrnové mouky | Mouka cizrnová | 37.5 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |