Nutriční hodnoty (Profiterol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 183 kJ / 4 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,34 g |
Tuky | 241,31 g |
– nasycené | 122,71 g |
– nenasycené | 88,62 g |
–– mononenasycené | 75,46 g |
–– polynenasycené | 13,16 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 412,42 g |
– cukry | 281,51 g |
––– laktóza | 42,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
125 g 125 g vody | Voda | 125 ml |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
140 g 140 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
350 g 350 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
150 g 150 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
40 g 40 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 40 g |
vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
250 g 250 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
250 g 250 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |