Nutriční hodnoty (Skořicový vrták)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 410 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,75 g |
Tuky | 42,82 g |
– nasycené | 10,99 g |
– nenasycené | 25,94 g |
–– mononenasycené | 17,06 g |
–– polynenasycené | 8,88 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 229,60 g |
– cukry | 57,80 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
35 g 35 g tuku | Margarín | 35 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
sůl | Sůl mořská |