Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicový vrták)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 410 kJ /
1 532 kcal
Bílkoviny52,51 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky42,82 g
– nasycené10,99 g
– nenasycené25,94 g
–– mononenasycené17,06 g
–– polynenasycené8,88 g
––– omega 30,67 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy229,60 g
– cukry57,80 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
35 g 35 g tuku Margarín 35 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.