Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 794 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny68,34 g
– z toho živočišné bílkoviny53,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,69 g
Tuky78,81 g
– nasycené43,91 g
– nenasycené28,64 g
–– mononenasycené24,24 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,43 g
Vláknina11,66 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 1,83 g
Sůl5,02 g
Sacharidy60,50 g
– cukry30,69 g
––– laktóza27,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety s kostí Vepřová kotleta s kostí
400 g 400 g listového špenátu Špenát čerstvý 400 g
50 ml 50 ml koňaku Brandy 50 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
150 g 150 g tvrdého sýra (100 + 50) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
olej Olej řepkový
6 6 nových brambor střední velikosti Brambor raný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.