Nutriční hodnoty (Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 794 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,69 g |
Tuky | 78,81 g |
– nasycené | 43,91 g |
– nenasycené | 28,64 g |
–– mononenasycené | 24,24 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 11,66 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 60,50 g |
– cukry | 30,69 g |
––– laktóza | 27,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
400 g 400 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
150 g 150 g tvrdého sýra (100 + 50) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
olej | Olej řepkový | |
6 6 nových brambor střední velikosti | Brambor raný |