Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka Matylda s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 001 kJ /
2 868 kcal
Bílkoviny53,34 g
– z toho živočišné bílkoviny29,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,73 g
Tuky84,75 g
– nasycené11,88 g
– nenasycené62,57 g
–– mononenasycené44,18 g
–– polynenasycené18,39 g
––– omega 34,76 g
Vláknina25,21 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 781 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy450,05 g
– cukry295,17 g
––– laktóza5,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka (cca 400 g) Jablko čerstvé 600 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
190 g 190 g cukru krystal Cukr bílý 190 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
7 lžic 7 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 105 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 malá hrst vlašských ořechů nahrubo nakrájených Vlašské ořechy
1 1 malá hrst vlašských ořechů najemno nastrouhaných Vlašské ořechy
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce rozinek Rozinky 15 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
sádlo a strouhanka na formu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.