Nutriční hodnoty (Slané trojúhelníčky s kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 803 kJ / 2 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,24 g |
Tuky | 170,48 g |
– nasycené | 45,09 g |
– nenasycené | 118,55 g |
–– mononenasycené | 84,88 g |
–– polynenasycené | 33,67 g |
––– omega 3 | 5,22 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 246,30 g |
– cukry | 21,72 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml podmáslí | Podmáslí | 100 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
troška cukru | Cukr bílý | |
100 g 100 g tuku | Margarín | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
100 g 100 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 100 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |